Darázsirtás házilag: Hogyan csináljam?

Darázsirtás és ágyi poloska irtás Budapest

Darázsirtás és ágyi poloska irtás Budapest

DARÁZSIRTÁS BUDAPESTTŐL BALATONIG

2020. október 01. - Videókártya olcsón

“A darázsirtás életet is menthet.” – mi így állunk ehhez a kérdéshez!

Darazsai vannak, de úgy érzi a házilagos darázsirtás csak megvadítja őket? Olyan helyre fészkelték be magukat, amit már nem mer otthoni eszközökkel bevállalni? Vagy épp allergiás a csípésükre?

Ha ránk bízza a darázsirtást segítünk Önnek megszabadulni tőlük, fészkeljenek akár a földben, a falban, a tetőcserép alatt, a redőnytokban, a széldeszkák között, eresz alatt, a fán, a kamrában, a teraszon. Évente több száz önnel hasonló cipőben járó családnak segítünk a darázsirtásban. 

Már egy csípés is lehet halálos, és sajnos bármikor kialakulhat ez a fokú allergia. Van kollégánk akinél ez 42 évesen jött elő. De Ön inkább ne dacoljon a veszéllyel!

Hogyan történik a darázsirtás?

A darázsirtásra több bevethető módszerünk van, amik közül mindig azt alkalmazzák a kollégák, ami szakmailag indokolt. A darázsirtást permetezéssel, vagy porzással végezzük. A fészek hozzáférhetőségétől függően változik a módszer. De nem kell bontani, az egész házat feltúrni. Értékei sértetlenek maradnak.

A darázsirtás során a legfontosabb cél, hogy a kolóniáért felelős királynő is elpusztuljon, mert a fészek körül szálldosó dolgozók elhullásától önnek nem lenne nyugodt az élete. Ugyanis rövid idő alatt újraszaporodnának. Ha azonban megvan a királynő, a darázsirtás 100%-os eredményt fog hozni!

Mutassa hol vannak, a többit intézzük!

Önnek csak be kell határolnia azt a pontot, ahol a darazsak tartózkodnak, ahonnan rendszeresen ki-be szállnak (és az nincs extrém helyen pl:20 m magas tűzfalon), akkor már biztos, hogy ki is lehet őket irtani. Ezeken a járat nyílásokon, legyen az falban, cserép alatt, szarufáknál, széldeszkáknál,redőnytokban, deszkák között, a írószert magas bárnyomással be lehet úgy juttatni/”robbantani”, hogy az a teljes járatukat átjárva, eljusson a fészekbe.

A darázsirtás elvégezhetőségét kizárólag a bejárati nyílás megközelíthetősége befolyásolhatja

A kulcs kérdés, hogy van-e a fészektől, vagy annak rejtekhelyének nyílásától 4-5 méter egyenes távolságban (akár vízszintesen, akár függőlegesen, vagy átlósan) állható pont.

Ha látja a darazsak fészkét, vagy a bejárati nyílást, és 4-5 méter távolságban van ott erkély, terasz, loggia, lapos tető, tetőkibúvó, akkor biztos, hogy ki lehet őket irtani. 

A darázsirtás eredményességére teljes körű garanciát vállalunk! Amennyiben a darázsirtás nem hozza az ígért eredményeket, díjmentesen korrigáljuk azt.

Mi lesz a fészekkel?

Ha bontás nélkül megközelíthető, és szakmailag indokolt, a fészket felszámoljuk a darázsirtás során. De ez nem minden esetben van így! Sok esetben egy kihalt fészket nem érdemes kibontani, mert azzal csak nagyobb anyagi kár keletkezik, mint haszon. Egy kihalt fészekbe nem költözik be új kolónia. 

Miért válasszon minket a darázsirtásra?

  1. Tapasztalt kezekben lesz, mivel kollégáink már több ezer alkalommal végeztek darázsirtást. Szinte minden helyzettel találkoztak már.
  2. Mindig el tud érni minket, mert saját ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Kifinomult (saját fejlesztésű) adminisztrációs rendszerünk van, így biztosan nem lesz elfelejtve a rendelése.
  3. Bontás nélkülvégezzük az irtást. Az irtás során nem teszünk kárt az épületben.
  4. Szakembereink tisztelettudóak, akikkel biztosan nem fog konfrontálódni.
  5. Nem kell ránk áldozni a napot, mert mindig előre egyeztetett időpontban érkezünk, maximum 2 órás intervallumban.
  6. A Google értékelések között már több mint 180 5 csillagos véleményt adtak nekünk.

Mennyibe kerül a darázsirtás?

Kevesebbe, mint amekkora kockázatot, és kellemetlenséget okoznak a darazsak. A darázsirtás ára mindig attól függ mennyire megközelíthető helyre fészkelték be magukat. Online árkalkulátorunkkal megnézheti árainkat. Csak egyszeri díja van minden irtásnak.

Összefoglalva:
Maximális hatékonyság  Bontás nélkül  Diszkrét, igényes megjelenés  Tiszta munkavégzés  Kiváló ár/érték arány  Kedves kiszolgálás  Garancia vállalás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://darazsirtasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr9816223424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Rug cleaning, alkatrész webáruház, üzemorvosi vizsgálat, klinkerriemchen, autóalkatrész, karpittisztitasarak, chiptuning, multijogsi, alte ziegel

rug cleaning autó alkatrész webáruház autóalkatrész klinker riemchen autóalkatrész karpittisztitasarak chiptuning budapest kárpittisztítás multijogsi alte ziegel verblender Rug cleaning, alkatrész webáruház, üzemorvosi vizsgálat, klinkerriemchen, autóalkatrész, karpittisztitasarak, chiptuning, multijogsi, alte ziegel